Ju kushtohet edhe një këngë tjetër çlirimtarëve që po gjykohen në Hagë

Para disa muajsh këngëtarja Leonora Jakupi publikoi këngë kushtuar çlirimtarëve.

E kjo këngë u prit me komente të shumta ku ishin pozitive.

Ndërsa sot edhe dy artistët tjerë Astrit Zikolli dhe Beqa Gashi u kanë kënduar çlirimtarëve.

Teksti i këngës është shkruar nga Bediha Emini kurse muzika dhe orkestrimi nga Besnik Zikolli.

Kënga mund të gjendet në kanalin zyrtar të Youtubes.