Johnson: Më shumë pajisje mbrojtëse për Ukrainën

LONDON, ENGLAND - APRIL 12: British Prime Minister Boris Johnson speaks at 10 Downing Street after being discharged from hospital in London, Britain, on April 12, 2020. Boris Johnson "has been discharged from hospital to continue his recovery at Chequers", a Downing Street spokesman said Sunday. (Pippa Fowles/No 10 Downing Street/Handout to Xinhua via Getty) (EDITORIAL USE ONLY) (Xinhua/ via Getty Images)

Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar, Boris Johnson ka rënë dakord të sigurojë më shumë pajisje mbrojtëse për Ukrainën pas një telefonate me Zelensky, tha

Këtë gjë e bëri të ditur një zëdhënës i Doëning Street, raporton BBC, transmeton Klankosova.tv.

“Udhëheqësit diskutuan nevojat urgjente të Forcave të Armatosura të Ukrainës dhe Kryeministri Johnson u zotua të punojë me partnerët për të siguruar pajisje të mëtejshme mbrojtëse për Ukrainën”, u shpreh zëdhënësi.