“Jo nuk është tullac!” Olta Gixhari flet për të dashurin dhe paratë

Aktorja shqiptare Olta Gixhari ka dhënë një intervistë në emisionin “Siluetë”, që drejtohet nga motra e saj Gerta.

Gjatë emisionit, Olta Gixhari ka zbuluar se aktualisht është në një lidhje dhe se po bashkëjeton me një djalë. Por aktorja nuk e ka bërë të ditur indentitetin e tij.

Pyetje: Mund ta etikojmë vitin 2020 si vitin e dashurisë? A ke kap ndonjë është ideja?
Olta: Po! Kam rënë në një gjendje të rehatshme. Në një lumturi.
Pyetje:Është me flokë apo tullac?
Olta: Po, po me flokë po pse më pyesni?
Pyetje: Që ta kuptojmë sa lekë ka
Olta: Për mua ka rëndësi që të bie në dashuri. Shumë sepse nuk jetoj dot me atë. Se më bezdis edhe mënyra se si ha më kthehet në stres. Nuk dua ta stresoj veten dhe mendoj që po ia dal vetë shumë mirë. Po jetoj me një djalë me ekonomi mesatare dhe përpiqemi t’ja dalim të dy. Unë kam biznes timin kam një njetë që punoj./dosja