Jennifer Lopez kërkon drejtësi për vrasjen e Floyd nga polici

Turmat janë përleshur me policinë gjatë një nate të dytë të protestave në Minneapolis për vdekjen e George Floyd, njeri me ngjyrë që u vra nga shtrëngimi i një policit.

Për vdekjen e tij kanë reaguar edhe artistë nga e gjithë bota të cilët vrasjen e konsiderojnë se është bërë për shkake racore, dhe akuzojnë rëndë policinë e vendit.

Së fundmi ka reaguar edhe Jennifer Lopez me një postim të bërë në Instagram, ku në një video të ndarë kishte lënë mbishkrimin “Drejtësi për Floyd”.