“Jena 2” projekti i përbashkët i Capital T dhe Samanta Karavella

Bashkëpunimet vazhdojnë të jenë trendi i fundit i artistëve shqiptarë.

Kësaj radhe forcat kanë bashkuar Capital T dhe Samanta Karavella, shkruan lajmi.net.

“Jena dy”, titullohet projekti i tyre.

Teksti i këngës është shkruar nga Lindon Berisha, Capital T dhe Petrit Sefaj.

Kënga është pritur mirë teksa për 15 orë ka mbledhur gati 400 mijë euro./Lajmi.net/