“Jam ënjtur nga e qara”, Alketa Vejsiu komenton filmin turk

Filmi turk me protagonist Aras Bulutin ka bërë bujë në kinematografit botërore, filmi ka qenë një nga më të ndjekurat në ‘Netflix’ muajt e fundit.

Tani këtë vepër arti se ka lënën pa e komentuar as moderatorja e cila ka mbetur e mahnitur nga ky film dhe aktori kryesor Aras Bulut për të cilin thotë se duhet të shpërblehet edhe me ‘Oscar’.

Ajo tutje flet edhe për mesazhin që ka përcolli ky film, pabarazi sociale dhe një arrogancë e  njerëzve me pushtet.