Ja kush i shpërthen gomat e veturave të mërgimtarëve shqiptarë në Serbi

Së fundmi jane shtuar persona te cilet demtojne veturat e mergimtareve shqiptare qe kthehen ne diaspore, ne vendkalimet neper serbi.

Nje lexues ne redaksine tone ka derguar nje rast se cka i ka ndodhur ne Serbi dhe kush jane ato qe shperthejne gomat..

Ai shkruan:

Jam ndaluar ne nje pompe benzine ne Serbi, kur dola jasht te dy gomat ishin te shperthyera dhe keto ne fotografi me ofruan ndihme duke me kerkuar 30 euro te me dergojne ne vullkanizer i cili kishte emrin dhe firma ‘Lilko’, pastaj kur erdhi puna te paguaj me thane 400 euro plus ajo qe me dergoi deri atje 430 euro.

Kjo me ka ndodhur kur jam kthy ne Maqedoni me date 16.12.2019 , sot jam kthyer ne Gjermani por apeloj te keni kujdes.

FOTO: