J.Lo tregon rregullin për një lidhje të gjatë

Jennifer Lopez ka një marrëdhënie të shëndoshë me Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez foli për lidhjen e saj të suksesshme me Alex Rodriguez dhe tha se ndjek vetëm një rregull.

Gjatë një interviste me CBS Sunday Morning, këngëtarja tha se shpeshherë i kujtohet këshilla që i dha gjyqtarja e Gjykatës Supreme Ruth Bader Ginsgurg në fillim të viit. J.Lo e pyeti RBG (inicialet e gjykatëses) si mbajti gjallë martesën e saj për aq shumë kohë dhe 86-vjeçarja i tha: “Është mirë të mos dëgjosh ndonjëherë. Një fjalë e ligë, njerëzit nuk janë të përsosur, ndonjëherë duhet të bësh sikur s’thanë gjē.

Jennifer vijoi të shpjegonte se në momente stresuese, ajo dhe Alex kujtojnë gjithmonë këshillën e Ginsburg. Sidomos kur nuk u korrespondojnë oraret, përpiqen të mos tregohen të pasjellshëm me njëri-tjetrin.