Izet Zeqiri publikon një “bombē” të re për Ali Ahmetin

Sot dita e MENDELJEJEVIT 8 shkurt 1834. Mu kujtua epiteti që ma ka dhënë kreytari i BDI-së z Ali Ahmeti si deputet duke më thënë “DEL SI MENDELJEVI ME ATO LETRAT NË FOLTORE TË PARLAMENTIT”. Kam qen i nderuar që jam krahasuar me një shkencetar në përpjekjen dhe punën time si deputet edhe pse nuk e kam patur inspirim Mendeljevin. (Izet Zeqiri)