Ish-ushtari i UÇK nga burgu: Kam vendosur të përkrahi Ziadin Selën

Burhan Poroji, ish-ushtari i UÇK-së nga burgu njoftoj se vendosur të përkrah Ziadin Selën në zgjedhjet parlamentare të 12 Prillit.

Në vijim keni njoftimin e plotë të Burhan Porojit:

“Duke mar parasysh vujtjet e mija dhe duke mandua gjakun e derdhur timin ne diten e arestimit tim nga policija maqedone te cilin gjak nuk jua fali kuri shtetit eas tradhtarve te shtetit dhe vendosa qe ta perkrahij ZIADIN SELEN se besoj se edhe kij nuk shkelen mbij gjakun e vet te derdhur me 27prillit.

Kur une besoj ne vet veten time shpresoj se edhe dyk djemt e mij nuk dote shkelin mbij gjakun tim te derdhur ne naten e arestimit tim ne vitin 2005. Duke analizua te gjitha 14 vite ne burg duke i pa shum vllezer naper burgje me procese te montum dhe po vuajn denimin naper burgjet e maqedonis dhe partija shqiptare ne pushtet BDI gjith kta vite nuk pati kurni interesim per popullin shqiptar ne kto troje.

Por kjo parti ishe dhe poi edrejtonte partnjerin e vet VMRON tij vriste shqiptaret ti burgoste Shqiptaret mae keqa kta politikan ashtuqujtur shqiptar e lejun VMRON tena burgoste nanant dhe motrat shqiptare duke na njellos kombin shqiptar.
Per at une si vllau i deshmorit dhe i burgoset me burg te perjetshem duke i analizua te gjitha vujtjet nga 2001 eknena pruna vendimin qeti ndimoj ALEANCES per SHQIPTARET
Dha kam besim te plot se nuk jam zhgenjij me ket veprim. Se te bashk punojsh me armikun ne dam te vllezrive ashte shum e let por te shkelish mbij gjakun tand nuk munet ta boje kurni njeri, ka shkruar në profilin e tij në facebook.

“Duke mar parasysh vujtjet e mija dhe duke mandua gjakun e derdhur timin ne diten e arestimit tim nga policija maqedone te cilin gjak nuk jua fali kuri shtetit eas tradhtarve te shtetit dhe vendosa qe ta perkrahij ZIADIN SELEN se besoj se edhe kij nuk shkelen mbij gjakun e vet te derdhur me 27prillit.

Kur une besoj ne vet veten time shpresoj se edhe dyk djemt e mij nuk dote shkelin mbij gjakun tim te derdhur ne naten e arestimit tim ne vitin 2005. Duke analizua te gjitha 14 vite ne burg duke i pa shum vllezer naper burgje me procese te montum dhe po vuajn denimin naper burgjet e maqedonis dhe partija shqiptare ne pushtet BDI gjith kta vite nuk pati kurni interesim per popullin shqiptar ne kto troje.

Por kjo parti ishe dhe poi edrejtonte partnjerin e vet VMRON tij vriste shqiptaret ti burgoste Shqiptaret mae keqa kta politikan ashtuqujtur shqiptar e lejun VMRON tena burgoste nanant dhe motrat shqiptare duke na njellos kombin shqiptar.
Per at une si vllau i deshmorit dhe i burgoset me burg te perjetshem duke i analizua te gjitha vujtjet nga 2001 eknena pruna vendimin qeti ndimoj ALEANCES per SHQIPTARET
Dha kam besim te plot se nuk jam zhgenjij me ket veprim. Se te bashk punojsh me armikun ne dam te vllezrive ashte shum e let por te shkelish mbij gjakun tand nuk munet ta boje kurni njeri, ka shkruar në profilin e tij në facebook ish ushtari i Uçk-së./AlbMania/