Isa Mustafa, tërë jetën veprove në shërbim të serbosllavisë e kundër shqiptarëve

Shkruan: Reshat Badallaj-Zhuriani

*Përse kërkon sebepe gjithmonë kur Kosova dhe shqiptarët ishin në derexhe të vdekjes,e bën sepse paguhet nga qarqet serbo-ruse. Nga 700 shembuj, kësaj radhe po i japim disa shumë të rëndësishëm dhe në cilën kohë. Dhe, për çdo gje jam i hapur në polemikë, i gatshëm të pergjigjëm moralisht,penalisht dhe juridikisht.

*Cili ishte roli i tij për Serbine Unike

*Në kohën e luftës, bashkë me serbianët formojnë komisionin kundër “krimeve të UÇK-ës”, të datës 19 nëntor 1988, të nenit 25, alineja 1 dhe neni 27,alineja 4

*Cili ishte roli i tij për shitjen e tokës së Kosovës, që na kishte lënë Zoti hise dhe janë mbrojtur me gjak.

*Cili ishte roli i tij per “ZAJEDNICËN”

*Po, tani kur e tërë bota ka rënë përmbys nga murtaja e zezë ose si po quhet CORONA VIRUSI, që e ka përfshire Kosovën dhe të gjitha viset shqiptare, jetojnë me ankth se nuk e di askush që ngrihet nga shtrati i gjallë, ky kau qorr kërkon sebepe për të shpejtuar vdekjen e shpejt të Kosovës dhe qytetarëve të saj, vetm për interesa të tyre personale

*Kjo kope gjarpinjësh nuk dëgjojnë as zërin e miqëve tanë që të gjithë së bashku të luftojnë sëmundjen.

*Çuditërisht, gjithmonë ka kërkuar vdekjen e Kosovës në momentet më kritike

Me argatin e devotshëm të Serbosllavisë, Isa Mustafën, nuk kam luajtur me ashik bashke por, jam i detyruar t´ia perkujtoj shume gjëra keti matufi plak se tërë jetën ka qene argati i Serbosllavise titiste dhe kundër shqiptarëve, bile në kohën kur vendi dhe shqiptarët jo vetëm që ishin në tehun e thikës të jetë apo të mos jetë,por kur vendi dhe kombi ishin në derexhe të vdekjes.

Kësaj radhe nuk do te ndalem të shkruaj për argatin që ja ka bërë Serbisë fashiste, tërë jetën sepse të shkruash për këtë matufin plak duhet jo me pak letra që e mbulojnë tërë teritorin e vendit. Ky shkoflarg, Isa Mustafa, për meritat që i´a ka bërë Serbisë fashiste që zotëronte edhe makinerine më moderne të luftës, tër gjoksin e ka patur me medalje dhe atë deri në kërthize. Gjaksorve serbian që kanë vrarë e kanë prerë shqiptarët me sakicë e hanxhar prapa kurrizit u ka ndejtur SUS dhe pastaj i ka dënuar shqiptarët në çdo tre rreshta. Roli i këtijë te paudhi ka qenë tepër i madh dhe i rëndësishëm kundër shqiptarëve dhe kjo marimange e zezë është i të gjitha menyrave që kanë ndodhur në Kosovë dhe ne viset tjera shqipfolëse. Dhe, mbahet mend mirë me derdellitjet e tij të mendjes së sëmure pikërisht në kohen kur këmbanat e mortit binin për Kosovën dhe kur nje tufë afijesh dëgjonin edhe frymarrjen e atdhetarëve shqiptarë.

Dereziu, Isa Mustafa, nuk pushonte kurrë për të treguar vetin si bajraktari me i madh titist kundër: “Nacionalizmit,seperatizmit, shovenizmit …shqiptarë”. U dallua në diferencime dhe bashkë me serbianët lëshuan kosen e vdekjes në intelegjencën shqiptare dhe studentët kur plasi REVULUCIONI GJITHPOPULLOR NË KOSOVË DHE QË TRONDITËN THEMELET E JOGOSLLAVISE TË SATRAPIT DHE QENIT PLAK,JOSIP BROZ TITOS, me ndihmën e tij rane shumë persona në haps dhe për shumë nuk dihej fati i tyre.

Në një tuf ujqesh të vetmuar shqipfolësish ishte edhe ky langaraq, Isa Mustafa, kryetradhtari Rrahman Morina dhe disa langonj tjerë mjerisht shqipfoles kishin bërë HATANË kundër shqiptarëve. Ne kohën kur pushkaxhinjtë serbian vritshin shqiptarët natën dhe i humbnim pa shej e pa dok, kjo kope tradharësh të nesërmen bënin dyzen ahengu duke u zgerdhirë dhe këndonin kënge çetnike me harmonike ngek,ngek,ngek…

Pa më të voglin dyshim ky ishte nje ujk-dhelpër që argati i tij u hynte në punë Serbisë fashiste dhe se vërtetë është kështu tregon rruga e këtijë politike që nga ajo kohe kur lokja e tij i´a kishte lidhur ushkuret mbrapsht pikerisht nga Serbia fashiste. Për merita i kishte ra hise të barte Stafeten e qenit plak Titos, bile i kishte shtruar edhe qilim të kuq (shikoni foton qe kam publikuar unë më herët, se si ule kokën e tij deri në mes të kembeve, te varri i tij dhe bindu).

Murtaja kombëtare, Isa Mustafa, kur ngordhë qeni plak Tito, që ishte edhe krimineli i pestë botëror që kishte vrarë shqiptarët dhe kishte bërë masakra gjithandej vajton taman si ato kurvat e kalamegdanit dhe akoma ka nostalogji për të,pa merak fare. Ketu jam i sigurt sepse akoma ndër dej i buron gjaku i Serbosllavisë.

Në kohën e kasapit të Ballkanit dhe Evropës,kriminelit Slobodan Millosheviq, Isa zeza nuk ndalet kundër shqiptarëve por vazhdon avazin duke lehur si zagari pas henës duke dënuar çdo gjë shqiptarë dhe duke lëneë NAMIN. Ishte bërë si rangallë dhe vraponte kundër shqiptarëve taman si ata korbat kur vraponin pas kufomave te vdekura, sepse u bë krahu i djathë i burrit të shkinës, Bubes,avokate nga Nishi,”supruga” e Rrahman Morinës, që bënë katrahurë dhe kasaphane Kosovën dhe mu për këtë në historinë shqiptare hyri dhe ka mbetur EPOKA E RRAHMANZINJVE. Në këtë epokë të zezë,ky kau qorr, Isa Mustafa i binte fyellit vetëm me një vrime,pra, vetëm kundër shqiptarëve. Ky derezi,Isa Mustafa, doli me kërthizë jashtë kundër shqiptarëve dhe po ashtu,i binte daulleve të shpuara taman si hajvan me oke.

Dihet botërisht se Dr. Isa Mustafa ka qenë titist i privilegjuar 1984-1988, ishte Kryetar i Këshillit Ekzekutiv, me vonë u bë aktiv në ndryshimet kushtetuese në dëm të Kosovës e në interes të Serbisë, që e adhuronte tej mase, duke marrë pjesë edhe në debate në RTP, për një SERBI UNIKE…

Prandaj, thash me larte se në qoftë se, fillojmë të shkruajmë për të bëmat e tij kundër shqiptarëve, duhet kalëm që të mbulohen fusha e male me letra dhe nuk dalin dhe pikërisht për këtë edhe sot, Serbia fashiste Isa zezën e marrim si BIÇIM SE SI DUHET LUFTUAR PËR SERBI…! Ndonëse është munduar t´i fsheh faktet edhe në faqen zyrtare të tij.

Kësaj radhe do shpalosi vetëm disa sebepe të tij, dhe cili ishte roli që i shërbeu qarqeve të huaja dhe sidomos ruse dhe serbe dhe ne po japim faktet dhe ne qoftë se, nuk eshte kështu une jam shume i hapur ne polemike bile i gatshëm të përgjigjem moralisht,juridikisht dhe penalisht.

E para, ne kohën kur Kosova dhe qytetarët e saj nga Serbia fashiste erdhën para vdekjes,kur u vranë me mijëra shqiptarë,u dogjën të gjallë,u dhunuan me mijëra dhe toka e saj u bë shkrumbë e hi,Isa Mustafa dhe banda e tij titiste, e dalur nga hiri i zezenajës dhe kopës të staneve të kësaj kulshedre, ky dhe te gjithë ata afijet qe i kishte rrotull vetes BASHKË ME SERBINË me datën 19 nëntor 1988,kryetari i LDK-ës, Ibrahim RUGOVA, KA MARRË VENDIM PËR CAKTIMIN E NJË KOMISIONI MBI HULUMTIMIN E KRIMEVE TË LUFTËS DHE “KRIMEVE TË UÇK-ËS”. Ky vendim është mbështetur në nenet 25,alineja 1 dhe neni 27,alineja 4 të Statutit të Lidhjes Demokratike të KOSOVËS. Kryetar e ketijë komisioni ishte zgjedhur Eqrem Kryeziu dhe anëtarët tjerë që do t´i publikojmë një nga një. Më gjërësishtë mund të klikoni në google dhe lexoni procesverbalin me shkrim të ketijë komisioni, botuar nga Reshat Badallaj-Zhuriani.

E dyta, cili ishte roli i kësaj kolere dhe babeziut,Isa Mustafa, për demerkacionin,pastaj për “Zajednicën dhe…

E treta,cili ishte roli i këtijë kokeloqe, Isa Mustafës për Gjykatën Speciale dhe une kam garantuar publikisht se shumë më shumë kanë për të dalur shqipfolës që une i quaj zagare të kësaj BANDE QË KANË DHËNË MATERIAL KUNDËR USHTRISË SË LAVDISHME TË UÇK-ËS DHE ÇLIRIMTARËVE TË UDHËHEQUR NGA KOMANDANTI LEGJENDAR,BURRI I DRENICËS DHE I KOMBIT ADEM SHABAN JASHARI.

E katërta, tani kur i tërë globi është trazuar nga CORONA VIRUSI që po vdesin mijëra njerëz për 24 ore, dua të them se kjo semundje vdekjeprurëse ka goditur për vdekje edhe Kosovën dhe të gjitha viset shqipëtare, ky kobezi dhe derezi, Isa Mustafa, që e ka në gjak tradhtinë për të cilët paguhet për këtë punë, ngritet nga varri dhe kërkon të bëjë hallakame,paterdi,PIFTI dhe katrahurë Kosovën…!

Kësaj radhe për të vazhduar me tej, pyesim:Përse ky hajvan me oke, pikërisht në kohën kur Kosova dhe kombi shqipëtar në përgjithësi është në rrezik kërkon SEBEPE PËR PLAGOSJEN E KOSOVËS DHE GJAKDERDHJE…!?

Ky qelbësirë, Isa Mustafa, nga grazhdi që i afron Serbia dhe Rusia, nuk merret me pleqërinë e tij qe Zoti i Madh e ka bërë PIRISHAN,por vazhdon me avazin e vjetër, argatin për Serbine fashiste.

Në fund, do t´i preferoja mjaftë me se po të gjë ndonjë hata me e madhe, në fakt, do të shpëtonte vendi dhe do te ishte mirë që çdo ditë t´i merre ilaçet…

Kaq kësaj radhe nga une,Reshat Badallaj-Zhuriani,Zhur,krahina e Lumes, Republika e Shqiperise.