Imer Aliu propozohet drejtor i Drejtorisë për ruajtjen e të dhënave personale

Imer Aliu është votuar si kandidat i vetëm për Drejtor të Drejtorisë për ruajtjen e të dhënave personale.

Imer Aliu ka qënë deputet i PDSH-së dhe shef i grupit parlamentar të kësaj partie.

Propozimi në fjalë do të dërgohet para deputetëve në seancën e radhës së Kuvendit dhe do te duhet te votohet edhe nga shumica e deputetëve.

Në mbledhjen e sotme të këtij komisioni u zgjodhe edhe kandidati për drejtor në Entin Shtetëror për Revizion.