I vihet flaka një veture të Policisë së Kosovës nga protestuesit në Zveçan

Protestues të shumtë kanë dalë sot para Komunës së Zveçanit.

Një pjesë e tyre ia kanë vënë flakën edhe një veturë të Policisë së Kosovës që ishte aty pranë.

Për t’u marrë me situatën në fjalë kanë dalë njësitet e KFOR-it dhe të Policisë së Kosovës.