I riu nga Kumanova ndahet nga jeta në ditën e parë të këtij viti

Ky Vit i Ri nuk nisi aspak mbarë për një familje.

I riu Alban Ramizi ka ndërruar jetë sot, pas një aksidenti që kishte përjetuar gjashtë javë më parë.

Albani kishte qëndruar gjashtë javë rresht në gjendje kome. Albani ishte nga fshati Llojan në Maqedoni, ndërsa punonte si ndërmarrjen për pastrim ‘Pisha’, transmeton Indeksonline.

Sigurisht se një lajm i tillë është shumë i dhimbshëm për gjithë familjen Ramizi dhe miqtë e tij.