I përfundon kontrata sezonin pasardhës, PSG vendos për të ardhmen e Neymarit

Neymar dhe PSG kanë shprehur dëshirën dhe vullnetin për të vazhduar së bashku.

Ky muaj mund të jetë vendimtar për të gjetur gjuhën e përbashkët të rinovimit të kontratës.

Për tu vendosur është vetëm viti i fundit i kontratës 2025 apo 2024 dhe me një opsion rinovimi edhe për një tjetër sezon.

Drejtuesit parizien me në krye Leonardon po lëvizin për të mbyllur sa më shpejt këtë marrëveshje nga ku Neymar do të hedhë “të zezën në të bardhë”.