I dashuri misterioz i Lorit

Loreta Kaçka, e njohur nga publiku i gjerë si Lori, erdhi nga Shqipëria në Kosovë për tu bërë pjesë e pa ndashme e një publiku shumë të gjerë, shkruan “Kosovarja”.

Lori, e ka vendin e vetë në skenë, ajo qëndron aq mirë edhe për shkak të angazhimit dhe investimit për të qenë gjithnjë në top formë.

Me këngë hite, me veshje unike dhe gjithmonë pozitive. A janë pakë gjithë këto arsye që Lori të jetë kjo që është?

Vetëm një merak e kemi: Kush është i dashuri i Lorit? Këngëtarja pak më parë deklaroi më në fund që është në lidhje, ama i dashuri i saj ende po mbetet misterioz, shkruan “Kosovarja”.