Maqedoni Hysni Ismaili: Urime Kosovë me dëshirë që festat tua të mos ndalen...

Hysni Ismaili: Urime Kosovë me dëshirë që festat tua të mos ndalen kurrë

Dita e Pavarësisë së Kosovës është një datë që festojnë gjith shqiptarët. E festojnë dhe do ta festojnë edhe shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, sepse ishin pjesë e saktificës për çlirimin e saj nga regjimi më i egër që është paraqitur në Evropë, pas Luftës së dytë botërore. Kosova po e feston 12 vjetorin e saj të pavarësisë në një frymë dhe atmosferë optimizmi, pas ndryshimeve të shumpritura që ndodhën. Tani Kosova nuk është vatër krize, por me ndryshimet që i bëri po k jep shembull mbarë Ballkanit. Sot Kosova paraqet shtet shembull me dorë të zgjatur për bashkëpunim nē të gjitha lëmitë, e veçanëtish në Kulturë. Urime Kosovë 12 Vjetorin e Pavarësisë, me dëshirë që festat tua të mos ndalen asnjëherë.