Hoxha: Arkën e shtetit e mbushin bizneset private

Sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA sonte ka qenë i ftuar në emision Click Plus në TV21 ku ka folur rreth qëndrimeve të Lëvizjes BESA lidhur me situatën aktuale ekonomike me të cilën po përballohet shteti si pasojë e virusit Covid 19.

Hoxha deklaroi se arkën e shtetit e mbushin bizneset private dhe po këto biznese duhet të mbeshteten dhe të mos goditen.