Hoti: Kemi nisur komunikimin me institucionet relevante për mobilizimin e fondeve

I nominuari i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti, ka thënë se vendi ka nevojë për normalizim të funksionimit të jetës ekonomike në vend.

“Për mobilizimin e fondeve për rimëkëmbje ekonomike tashmë kemi filluar komunikimin me institucionet relevante për absorbimin sa më efikas të mbështetjes teknike dhe financiare”, është shprehur Hoti, transmeton Klan Kosova.