Hidhet lotaria më e shtrenjtë në botë, 2.38 miliardë euro çmime

Mijëra persona po festojnë në Spanjë shpërndarjen e 2.38 miliardë euro nga lotaria El Gore e cila shpërndau çmimin më të madh në botë.

Xhekpoti është i strukturuar mirë që askush prej kandidatëve mos të dalë me humbje.

Me dhjetëra lojtarë mbajtën rradhën jashtë ambienteve të teatrit, Mbretëror të Madridit,  të gjithë të veshur me kostume të çuditshme.

Janë shitur 170 milionë bileta, nga 200 euro secila.

Madje organizatorët kanë menduar që gjithëkush të fitojë të paktën çmimin për biletën.

Dhe si traditë çdo fitues duhet të shkojë në pikat e shitjes ku bleu biletën dhe duhet të hapë një shishe shampanjë.

Numri fitues për çmimin më të lartë këtë vit ishte 26590.