Hallaçi: ASH është e popullit

Shek Hallaçi përmes rrjetit social facebook:

ALEANCA PËR SHQIPTARËT nuk është mundësi për tu pasuruar por është e popullit.!!

Kur individë të caktuar, anëtarësohen në ndonjë subjekt politik,por qëllim prioritar kanë pozitat e tyre përsonale,dhe jo intëresat e Kombit Shqiptar,nuk i bëjnë nder ALEANCËS PËR SHQIPTARË dhe nuk i duhën në subjektin e tyre.
ASH duhët të bëjë hapat e Lëvizjes Vetëvendosje,nuk i duhën njerëzit e përlyer,dhe karrieristë te sëmur,këtë më së miri e ka dëshmuar Vetëvendosja,edhe pse ju kanë larguar karrieristët,ata kanë dalur me të fortë.
Për fund një kshill ASH,nuk të duhën matrapazët e tillë,që për pushtet i shesin edhe intersat familjare,se lëre më interesat tjera.

Që te zini një kolltuk, aq u ulët u përkulët, sa në pragun e Armikut vajtët si kopil u ngulët. . .!!!!