Filipçe: SPQ “8 Shtatori” për një javë do t’i hap ambulanca dhe do të funksionojë normalisht

Për një javë Spitali i Përgjithshëm i Qytetit “8 Shtatori” do t’i hap ambulancat, do të fillojë të funksionojë normalisht dhe do të jetë në shërbim të të gjithë pacientëve, jo vetëm të atyre me Kovid-19, publikoi ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në Fejsbuk.

Spitali i cili pjesën më të madhe të kapacitetit e vendosi në dispozicion të Kovid-19, sërish do të jetë në funksion të të gjithë qytetarëve.