Halil Kastrati shet 37 mijë euro BMW-në e dhuruar, ndërton dy shtëpi për skamnorët!

Makina qe para dy dite na u dhurua si donacion nga nje bamires tani e ka pronarin e saj

Makinen e mori pronari i firmes Project Line Shpk ne kembim te dy shtepive te reja per familjet nevojtare vlere kjo qe kap shifren e 37 mije eurove dhe qe do te gezohen dy familje me shtepi te reja

Kemi pas shume oferta dhe e zgjodhem ate qe dha me shume per kete makine

Dhuruesin e kesaj makine Zoti e gezofte dhe e shperblefte si dhe pronari i ri e gezofte makinen e ja pafte hajrin.