Ndjekësit e pyesin sa e pasur është. Lori Hoxha nuk nguron të përgjigjet

Trashëgimtarja e Top Medias Lori Hoxha është një nga vajzat më të ndjekura në rrjetet sociale. Ajo admirohet nga të rinjtë për stilin e jetës mes Londrës dhe Tiranës, për mënyrën e veshjes dhe gjithçka të bukur që poston në rrjetet sociale.

Së fundmi ajo është përfshirë në një intervistë të hapur me ndjekësit e saj, të cilët nuk kanë nguruar të pyesin se sa e ‘pasur’ ajo është.

“Nëse lumturia do të ishte një monedhë, sa e pasur është Lori Hoxha”? pyet një nga ndjekësit e saj.

‘Shtresë e mesme! Mund të përballoj shumicën e nevojave të mia dhe njëherë në kaq kohë, mund të shpenzoj pa menduar gjatë në diçka të mirë”, tha ajo.