Grubi: Themelohet Teatër Muzikor në Tetovë

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka ndarë një informacion në tubimin e BDI-së, në Bërvenicë, transmeton TV21.

Ai njoftoi se në seancën qeveritare, që është kryesuar nga ai sot, është sjell vendimi për themelimin e Teatrit Muzikor.

“Lajmi i mirë për ju sonte është se sot në Qeveri kemi nënshkruar Teatrin Muzikor në Tetovë. Bërvenica e ka afër dhe me këtë siç do të thoshte Valmiri (Aziri, sekretar shtetëror në Ministrinë e Kulturës) rrumbullakohet e gjithë infrastruktura kulturore e shqiptarëve”, tha Grubi.