Grubi: Poliklinika në Saraj ka përfunduar, Komuna e Sarajit: Këto janë dezinformata nga Grubi

  1. Zv/kryeministri i parë, Artan Grubi sot në rrjetin social facebook ka shkruar se poliklinika në Saraj 1.600 m2 ka përfunduar dhe sipas Grubit do të përfshijë shërbime si: ambullantë ditore për mjekësi familjare, stomatologji, pediatri, llaboratori, dhomë rengeni, farmaci, raporton Klan Maqedoni.

Një vlerë e cila arrin shifrën e 57.107.229.00 denarë, pa TVSH projekt qeveritar ky sipas Grubit.

Ja postimi i plotë:

 

Ndërkohë nga komuna e Sarajit demantojnë Artan Grubin dhe Qeverinë duke thënë se ky projekt nuk ka përfunduar duke i quajtur dezinformata, shkruan KlanMacedonia.

Ja postimi i plotë nga Komuna e Sarajit: