Grubi mezi paska pritur të flasë Menduh Thaçi, i del me reagim!

Deklarata e kreut të PDSH-së, Menduh Thaçi se shqiptarët në zgjedhjet e ardhshme duhet të votojnë ose LSDM-në ose PDSH-së pasi sipas tij beteja kryesore për zgjedhjet e 12 prillit do të zhvillohet mes këtyre dy partive, nga BDI-ja është komentuar si deklaratë që mund të jetë e ndërlidhur me proceset që zhvillohen kundër Menduh Thaçit.”Uroj që ky qëndrim i z. Thaçi mos të jetë i ndërlidhur me proceset tjera me të cilat z. Thaçi është i ndërlidhur”, deklaroi Artan Grubi, BDI.
Deputeti Grubi thotë më tej se është për të ardhur keq që narrativi i gjithë opozitës shqiptare është kundër BDI-së. Për të mos humbur mandate deputetësh, nga BDI-ja inkurajojmë partitë opozitare shqiptare që të bashkohen dhe të dalin në zgjedhjet të bashkuara kundër BDI-së./Alsat