Gruaja e Kobe Bryant nuk po pajtohet me humbjen e tij dhe të bijës, bën postimin shumë të dhimbshëm

Së fundi në një aksident ajror ka vdekur legjenda e NBA-së, Kobe Bryant së bashku me vajzën e tij.

Vanessa, gruaja e tij, përmes një postimi ka treguar se është në gjendje të keqe.

“Unë nuk kam qenë e gatshme ti them ndjenjat e mija më fjalë. Truri im nuk e pranon që Kobe dhe Gigi janë larguar.

Unë nuk mund ti përballoj të dytë në të njejtën kohë. Është sikur unë jam duke u përpjekur ta përballojë ikjen e Kobe, bur trupi im refuzon ta pranojë që Gigi im kurrë nuk do të kthehet tek unë. Kjo duket gabim.

Pse duhet të jem në gjendje të zgjohem ditën tjetër kur vajza ime e vogël nuk është në gjendje ta ketë atë mundësi?!

Jam shumë e zemëruar. Ajo kishte shumë jetë për të jetuar. Atëherë e kuptoj se duhet të jem e fortë për 3 vajzat e mia. E çmendur nuk jam me Kobe dhe Gigi, por mirënjohëse me Natalia, Bianka dhe Capri.

E di se çfarë po ndjej është normale. Është pjesë e procesit të pikëllimit. Thjesht doja ta ndaja këtë rast nëse është dikush që ka pësuar humbje si kjo. Zot, do doja që ata të ishin këtu dhe të mbaronte ky makth. Lutem për të gjithë viktimat e asaj tragjedie të tmerrshme. Ju lutem vazhdoni të luteni për të gjithë”, ka shkruar ajo.