Gostivarasi sulmohet fizikisht nga një grua në objekt hotelierik

Njëzet e shtatë vjeçari M.A. nga rrethina e Gostivarit, dje në mbrëmje rreth orës 22:00 në SPB Tetovë ka raportuar se një ditë më parë rreth orës 22:40 në një objekt hotelierik në rrugën “Goce Dellçev” në Gostivar, ku ka punuar, ka qenë i sulmuar fizikisht nga një grua. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.