Gjobiten 458 persona për mosmbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve (04/05.02.2021) të fundit në gjithë territorin e vendit janë shqiptuar 458 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelon tek qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.