Gjithë deputetët e BDI-së duhet të ndërrohen, përveç Ahmetit, Grubit dhe Talat Xhaferit

Unë jam i mendimit se figuret e vjetera nuk duhet të jen në listat për deputet tju lihet hapesir figurave të reja BDI është parti me potencial të lart kuadrik.

Për të qen më konkuruese Bashkimi Demokratik për Integrim duhet të hap konkurs për ti vendos në listat për deputet kuader profesionist ku te miret parasysh arsimimi dhe njohja e gjuheve te huaj.

Nga deputet aktual jasht listes duhet te jen te gjith per vec se liderit Ali Ahmeti dhe deputetit Artan Grubi dhe Kryeprlamentari Talat Xhaferi tjeret duhet te jen jasht sepse janë deputet me të dobët ne historikin e BDi se.

(Huazuar nga profili Bdi Uçk)