Gjenden dy granata në stadiumin e Manastirit

Ministri e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në tribunat e Stadiumit “Tumbe Kafe” në Manastir janë gjetur dy granata artilerie.

Nga MPB njoftojnë se Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim ka larguar me sukses granatat.

“Bëhet fjalë për dy granata artilerike, njëra me kalibër 75 mm, tjetra me kalibër 105 mm. Granata nga Lufta e Parë Botërore”, theksojnë nga MPB.