Gjenden 43 emigrantë në afërsi të Radovishit

Mëngjesin e sotëm në rajonin e Strumicës-Radovishit policia gjatë kontrollit të një automjeti ka gjetur 43 emigrant. Automjeti është me targa të Shkupit ndërsa shoferi është arrestuar.

“Gjatë kontrollit policor, në makinën e mallrave janë gjetur 43 emigrantë. D.Gj. është arrestuar dhe pas dokumentimit të plotë do të parashtrohet padi konkrete”-thonë nga MPB.