Gëzim i madh për familjen, është gjetur shpejtë vajza e zhdukur në Saraj!

Sot , gjegjësisht para 3 orëve ka humbur kvajza e vogël Eljesa Jashari. Vendi i fundit ku ishte parë ajo qenë përballë shkollës në Saraj. Fatmirësisht Eljesa është gjetur shpejtë dhe ka gezuar pa masë familjen e saj. (derveni)