Getinjo ndan foto me nënën: Unë nuk e dua veç për 8 mars

Getinjo së fundmi ka publikuar një imazh në llogarinë e tij në Instagram ku është shfaqur me nënën e tij.

Në këtë foto të këndshme ai i bashkëngjiti edhe një shkrim ku thotë “Unë nuk e dua vetëm për 8 mars”.

Fotoja e publikuar nga Getinjo mori mijëra pëlqime dhe qindra komente pozitivë nga ndjekësit e tij.