Geti e quan vetën më të mirin e të gjitha kohërave

Ghetto Geasy është ndër artistat e parë në skenën e Hip-Hopit shqiptar, dhe për shumë njerëz ai është ‘Mbreti’ i këtij zhanri.

Madje edhe vet artisti nuk ngurron që në tekste të këngëve ta quaj vetën ‘Baba’.

Edhe pse nuk është shumë aktiv në rrjete sociale, së fundmi bashkëshorti i Marinës ka publikuar një fotografi të tijën ku e kishte shoqëruar me një ‘Emoji’ të ‘Dhisë-GOAT’ që ka kuptimin e më të mirit të të gjitha kohërave.