Genta shijon çdo moment nga pushimet në Chicago

Këngëtarja vendosi që gjatë kësaj periudhe të qëndrojë bashkë me partnerin dhe familjen.

Ajo ka ndarë me ndjekësit së fundi një video, në të cilën shihet në një nga restaurantet e atij vendi.

Genta kishte veshur një fustan të zi, të shkurtër, në të cilin dukej shumë atraktive.

Kujtojmë se Genta Ismajli së fundi e ka konfirmuar lidhjen me biznesmenin turk, Huseyin Usta.