Gent Cakaj iu uron suksese VV-së dhe LDK-së në formimin e Qeverisë së re

Ai ka thënë se në mesin e shumë sfidave, bashkëpunimi i shtuar mes Kosovës e Shqipërisë është i domosdoshëm.

“Presim me padurim të fillojmë me biseda përmbajtjesore me Qeverinë e re të Kosovës për të zhvilluar një program të përbashkët e në të mirë të dy vendeve”.