Gashi: Viti 2020 do të jetë vit i ndryshimit

Kryetari i partisë Alternativa, Afrim Gashi ka uruar qytetarët për vitin e ri. Ai ka thënë se viti i ri që po vjen do të jetë viti i ndryshimit.

“Urime Viti i Ri, 2020! Qoftë një vit i mbarë për ju dhe familjet e juaja. Një vit që do të na bëjë bashkë për të ndërtuar një të ardhme sa më të sigurt për brezat që do të vijnë. Uroj që jeta e juaj të jetë e mbushur përplot me ditë festive”, ka thënë Afrim Gashi, kryetar i Alternativës.