Vëllau i Mirsad Ndrecajt me postim emocional: Po bëhen pesë vite që nuk mund të festojmë asnjë festë!

Po bëhen 5 vite që nuk mundemi të festojmë e te gëzojmë asnjë festë.
Pese vite pa djemte me te mire te kombit tone,deshmoret dhe luftetaret e burgosur te cilet u sabotuan nga te kater anet.
Pese vite nuk u be asgje per ata djem,te pakten te perkujdeseshim per shendetin e tyre,sepse jane tortuaruar ne menyre çnjerezore dhe pasojar e atyre torturave ju kane lene pasoja.
Mbi gjithshka qe kane kaluar djemte tane,ata po qendojne dinjitetshem.
Urojme dhe shpresojme qe,se shpejti politika shqiptare te del me qendrime te qarta ne lidhje me luften e shenjte qe e bene keta djem te dardanise.
Nuk e kuptojme pse politika shqiptare ka frike te flase per pastertine e vertete te luftes se ketyre djemve.
Mos harroni,se ketu jashte jane faktet per pastertin dhe nijetin e dlirte te rruges qe e morren keta djem trima.
Presim nga ju politikan qe te dilni dhe te prononcoheni per pastertin e djemve,per hapat e guximshem qe kishin marr keta dardana,duke i lene femijet e tyre jetima vetem e vetem per te sjell nje rreze dielli te vellezerit tane ne iliride.
Mos kini frike ju politikan,dilni e flisni te verteten per atdhedashurine e ketyre luftareve te kombit,tregoni dhe mos keni frike se atyre nuk ju intereson politika,perveqse qlirimi i tokave shqiptare dhe bashkimi i tyre me shqiperine.
Flisni tani per keta djem sepse,nese e mohoni pastertine e tyre,nje dite,juve do tju mallkon historia ndersa keta djem do ti larteson populli dhe historia.
E verteta vonon por nje dite triumfon.
Motoja e atyre djemve ishte Çlirimi dhe Bashkimi i Shqiptareve- ky ka qene qellimi madhor i atyre trimave.

Me shprese qe viti 2020 te na gjene te bashkuar me çlirimtaret qe po mbahen te mbyllur tash e pese vite.

Lavdi Deshmoreve
Liri Çlirimtareve