Ganiu dhe Mexhiti në Çarshinë e Vjetër të Shkupit,takuan rininë dhe Esnafin (FOTO)

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu dhe deputeti Izet Mexhiti vizituan sot çarshinë e Vjetër të Shkupit me ç’rast së bashku me rininë dhe Esnafin pinë kafe dhe këmbyen ide dhe vizionet e përbashkëta që Çarshia të bëhet edhe e më të bukur.

Konstatimin e kishin të njëjtë se Çarshia e Vjetër po duket më e bukur se kurrë dhe tejet e gjallëruar e me plotë vizitorë.