Fshatrat e Gostivarit mirëpritën LSDM-në

Bashke me ministrin e brendshem Oliver Spasovski, ministrin e shendetsise Venko Filipçe, drejtorin e policise financiare Arafat Muharremi dhe drejtorin e agjensionit per perkrahje finansiare ne bujqesi dhe zhvillim rural, Nikolla Babovski u mirepritem dhe bashkebiseduam me banoret e fshatit Dobridoll te Gostaviarit, per te arriturat e qeverise dhe problemet me te cilat ballafaqohen keta qytetare te vendit tone.
#NeRrugeTeDrejte

PS: Karavani vazhdoi edhe në dy fshatra te Gostivarit ne Banjic dhe Raven. (Muhamed Zeqiri)