“Fotografia që tregon si jetojnë shqiptarët në Maqedoni”

Shkruan: Huzeir Mustafi

Kur të pyesin se si jetojnë shqiptarët në RMV, tregojani këtë fotografi, sepse është përgjigja që pasqyron realitetin në të cilin jetojnë shqiptarët këtu!
Feta Alimi i dënuar me 7 vite burg,me të vetmin faj se ka shpëtuar jetën e deputetit dhe liderit të ASH-së Ziadin Sela
Rexhail Opaja dhe Burhan Poroji me burg të përjetshëm, në rastin e montuar Alfa për të cilin rast ka shumë dëshmi e argumente që këta nuk janë kryersit e kësaj vepre, por janë viktima të pushteteve dhe regjimeve!
E më tragjikja është se kemi politikan shqiptarë, që pretendojnë se 62% e shqiptarëve janë të kënaqur me punët e tyre!