FOTO/ Deskoska paralajmëron “Tym të bardhë” , a do të thotë kjo se është arritur marrëveshja për Ligjin e PP?

Ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska në profilin e sajë në “facebook”, ka publikuar një foto me tym të bardhë. A do të thotë kjo se përfundimisht është arritur marrëveshja për Ligjin e PP?

Ligji sonte duhej të kalonte në procedurë qeveritare që më pastaj të votohet në Kuvend.

Pas publikimit të fotografisë nëpër media po raportohet se janë siguruar votat e nevojshme, 2/3 (80) vota për të miratuar ligjin për PP, i cili ishte kyç për anëtarësimin e vendit në NATO dhe BE.