Foshnja e parë në Maqedoni në vitin 2022 është mashkull

Foshnja e parë që lindi në vitin e ri është i gjinisë mashkullore.

Ai lindi në Klinikën e Gjinekologjisë në Shkup në ora 00:01.

“Foshnja është e gjinisë mashkullore dhe peshon 3.7 kologram dhe i gjatë 50 centimetra. E ëma quhet Suzana Stoshiq e lindur në vitin 1981 në Shkup dhe është fëmija e pestë në familje”, u shprehën nga Klinika e Gjinekologjisë dhe Akusherisë.