Florian Marku mund të ndeshet me Josh Kelly

Promotori i Florian Markut, Ben Shalom, thotë se ai po kërkon përleshje të mëdha me Josh Kelly ose Chris Kongo.
Josh Kelly largoi kujtimet e humbjes ndaj David Avanesyan me një fitore mbresëlënëse për titullin britanik ndaj Troy Williamson javën e kaluar.

Për Kelly përballja me Florian Markun do të ishte gjithashtu një përplasje tërheqëse.

“Sigurisht që është një luftë që do ta shikonim. Florian Marku – Është një luftë e fortë dhe do të mbushte një vend të mirë gjithashtu”, tha promotori i Kelly, Kalle Sauerland për ‘Sky Sports’.

Ben Shalom, i cili promovon Markun, e di se një konkurs si ai me “Mbretin Shqiptar” do të ishte një ngjarje e madhe.

“Kjo [një përballje me Josh Kelly] është një luftë që Florian Marku dëshiron. Chris Kongo ose Josh Kelly, ata janë betejat e mëdha për Florian,” tha Shalom për ‘Sky Sports’.

“Unë mendoj se ai është në atë nivel ku dëshiron luftimet e mëdha tani dhe ai është një personazh i tillë, [ai] thjesht komandon numra të mëdhenj në internet, numra të mëdhenj në TV, numra të mëdhenj në arena, kjo është gjithçka që mund të kërkosh nga një luftëtar”, përfundoi ai.

Mbetet të shihet nëse do ketë ndonjë luftë në mes tyre.