Flet mjeku kumanovar në Gjermani: Shumica e viktimave të COVID-it kanë vuajtur edhe nga tri sëmundje tjera! (Video)

Mjeku kumanovar Rexhail Ramadani tani e disa vite është i angazhuar në spitale të njohura në shtetin Bajern të Republikën të Gjermanisë, si specialist i mjekësisë interne.

Në një intervistë për Lajm.Tv ai flet për situatën me COVID 19, duke treguar edhe statistikat e vdekshmërisë dhe shkaktarët kryesorë. Ramadani jep edhe këshilla për qytetarët tanë se si të mbrohen më së miri nga epidemia. Ndiqeni videon më poshtë:

Flet mjeku kumanovar në Gjermani: Shumica e viktimave të COVID-it kanë vuajtur edhe nga tri sëmundje tjera! (Video)

Flet mjeku kumanovar në Gjermani: Shumica e viktimave të COVID-it kanë vuajtur edhe nga tri sëmundje tjera! (Video)

Posted by Lajm TV on Wednesday, 8 April 2020