Flet Bedri Ajdari për Lajm TV: Ja kush i mori 70 mijë euro në rastin “Monstra”! (Video)

Në seancën e radhës gjyqësore për rastin “Monstra”, sot ka ndodhur një përplasje verbale mes familjarëve të akuzuarve dhe të viktimave. Bedri Ajdari thotë se përplasja erdhi si rezultat i faktit se ekspertja Snezhana  Nikollovska vetë e pranoi që ekspertiza është falsifikuar, me çka padia ndaj familjarëve të tij bëhet e pabazë, shkruan gazeta LAJM.

Në intervistën për Lajm Tv pas kësaj seance, Ajdari tregon haptazi se kush përflitet që ka marë 70 mijë euro në rastin Monstra, për të akuzuar familjarët e tij dhe të akuzuarit tjerë.

Flet Bedri Ajdari për Lajm TV: Ja kush i mori 70 mijë euro në rastin “Monstra”! (Video)

Flet Bedri Ajdari për Lajm TV: Ja kush i mori 70 mijë euro në rastin “Monstra”! (Video)

Posted by Lajm TV on Friday, September 25, 2020

 

Loading...