Flamuri amerikan i dhurohet Ziadin Selës (Foto)

“Një flamur amerikan për përkrahësin/it e aktivitetit/eve tona”.

Flamuri do ti dhurohët personit që ka dëshmu me veprim konkret deri sot respekt të formës më të veqantë apo ka tregu respekt kontinuel për popullin, Institucionet e simbolet amerikane (SHBA).

Një flamur të Shba kohë me parë ia dhurova në Shkup-Maqedoni e Veriut edhe z. Zijadin Sela për përkrahjen morale dhënë aktiviteteve tona.

Moto e Shoqatës;
“Ruajtja dhe avancimi i miqësisë me SHBA”

Zoti e bekoftë aleatin tonë tradicional SHBA e aleatët tanë të tjerë!