Fjalimi i Albinit përloti bacin Rifat Jashari (Video)

Një fjalim emocionues ka mbajtur kryeministri i Republikës, Albin Kurti, me rastin e Epopesë së UÇK-së.

Të pranishmi në “Sallën e Kuqe” në Prishtinë, u përlotën nga fjalët e shefit të qeverisë, teksa fliste për kontributin e familjes nga Prekazi.

Ndërsa, lotët nuk arritën ti mbanin vëllai i Adem dhe Hamëz Jasharit, baci Rifat.

Po ashtu edhe kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari si dhe imami i Drenasit, Osman Musliu.